Pro Shots / Ron Jonker

Pro Shots / Ron Jonker

Bartina Koeman stelt Erwin Koeman aan als assistent-echtgenoot

Erwin Koeman wordt de nieuwe assistent-echtgenoot van Bartina Koeman. Dit heeft Ronald Koeman vandaag bevestigd. Erwin zal zijn broer gaan ondersteunen in zijn huwelijk en in de dagelijkse gang van zaken in en rond het huis.

Met de toevoeging van broer Erwin heeft Koeman het gezin rond voor de komende vier jaar. Patrick Lodewijks was al aangesteld om de keepers in het gezin bezig te houden. Critici vinden het jammer dat er niet een keertje wordt gekozen voor een jong, fris gezicht om Bartina te ondersteunen. De namen Mark van Bommel, Phillip Cocu en Bryan Roy deden ook de ronde, maar uiteindelijk is toch gekozen voor wat veel journalisten ‘de makkelijke route’ noemen.

Koeman (Ronald) kan weinig met de kritiek dat de aanstelling van zijn broer ‘vriendjespolitiek’ zou zijn: “Bartina heeft Erwin in de eerste plaats aangesteld vanwege zijn kwaliteiten als man. Hij ligt goed in de groep, de kinderen zijn dol op hem. En dat we elkaar goed kennen is juist een enorme pré: hij kent de onhebbelijkheden van Bartina als geen ander en kan daar goed mee omgaan, soms zelfs beter dan ik. Dan vind ik het juist wel fijn als ik ook eens een dagje kan golfen. Daarbij sluit Erwin perfect aan bij de wens van Bartina om een aantrekkelijke vrouw te spelen.”

Ook Bartina zelf wuift de kritiek van de hand: “Het is heel gebruikelijk dat echtgenoten zelf mogen kiezen wie ze graag willen meenemen als begeleiders in hun huwelijk. In deze contreien wel althans.” Bartina kijkt uit naar de samenwerking met Erwin: “Eigenlijk was ik vroeger verliefd op hem, maar vriendinnen koppelden me aan zijn broer. Gelukkig is het contact altijd warm gebleven.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik help de redactie even met enkele van de vele mogelijkheden:

– Dierentuinen gesloten vanwege het risico dat mensen de apenvirus overbrengen op de chimpansees.
– Noodwet van het KNMI verwacht vanwege het noodweer in het zuidoosten van ons land.
– De bonus op zijn inkomen van ex-bondskanselier Schröder bij het Russische oliebedrijf in beslag genomen.
– Hoge Raad beschermt overheid tegen verongelijkte spaarders.

gravatar

Dames, speciaal voor jullie is “De Pin” in het leven geroepen. Allerlei interessante dames ditjes en datjes. Met allerlei leuke ditjes en datjes reacties.
Het bespaart jullie ergernis en het bespaart ons deze voorspelbare vragen en (ongevraagde) adviezen.
Op deze manier verlang ik bijna weer terug naar de opbouwende kritiek van Maitreya.