LightField Studios / Shutterstock

LightField Studios / Shutterstock

Student experimenteert al 4 jaar met hoe het is om verslaafd te zijn aan coke

Eric (23) studeert al 4 jaar bedrijfskunde en grijpt zijn studententijd aan om voorzichtig met drugs te experimenteren. Hij is namelijk een beetje aan het verkennen hoe het is om verslaafd te zijn aan cocaïne.

Vooral tijdens de coronaperiode hadden hij en zijn huisgenoten tijd om verder te experimenteren met drugs. “Studeren is toch een nieuwe fase in je leven, eentje waarin je ineens van alles kan en mag. Dan vind ik het wel spannend om een beetje te kijken wat er allemaal bestaat. Dan neem ik bijvoorbeeld het ene weekend coke. En dan het volgende weekend ook. En dan het weekend daarna probeer ik misschien een keer coke. En op weekdagen ook.” Een interessante ervaring dus voor Eric.

“En omdat ik alles een keer wilde proberen, experimenteerde ik ook hoe het is om verslaafd te zijn aan coke in combinatie met andere drugs, zoals MDMA, ketamine en alcohol. Gewoon om een beetje te kijken hoe dat is, niet meer kunnen functioneren zonder drugs in m’n mik.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *