Dit zijn de sms'jes die Rutte wél heeft gearchiveerd

Dit zijn de sms'jes die Rutte wél heeft gearchiveerd

Dit zijn de sms’jes die Rutte wél heeft gearchiveerd

Mark Rutte heeft jarenlang elke dag sms’jes van zijn telefoon gewist. Hij liet alleen de berichten die hij zelf relevant vond archiveren. De Speld heeft via een WOB-verzoek alle berichten die bewaard zijn gebleven opgevraagd. Het gaat om de volgende vijfentwintig berichten:

1. Dank je
2. voor mij met bami
3. Is woensdag voor jullie een optie?
4. Ok.
5. Ben kwartiertje later!
6. 25min
7. bel jij mij want m’n tegoed is bijna op
8. hoe heet die vrouw ook alweer die kamervoorzitter ik sprak haar net
9. HAHAHA
10. Laat het ze maar niet horen, Jort!
11. Sorry deze telefoon heeft geen Wordfeud 🙁
12. Is dit Marc Overmars?
13. Ik rij nu een tunne
14. Alsje
15. Martje Hoogkamer denk ik?
16. vind ik niet
17. Het zesde boek is toch wel het minst leuk omdat Sneep daarin zo’n prominente rol speelt en het is balen dat Perkamentus doodgaat.
18. voor mij met bami
19. Gewoon net doen of je het vergeten bent… ;D
20. Eigenlijk alles van Disney behalve Luizenleven enzo
21. Lekker pik!!
22. ferdmeister, zou je mij anders heel even later kunnen terugbellen?
23. Schwarzwälder Kirsch, dat heb ik gisteren ook al gezegd
24. Ik moet heel even wat wissen
25. Prima


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Aha, juist. De aan amnesie lijdende aap is uit de mouw. De rest van het beleid werd simpelweg gewist. Dé verklaring dat actieve herinneringen aan het e.e.a. inderdaad zijn verdwenen. Hoewel dit land een premier heeft die het verdient, werpt het wel de vraag op of deze zwakzinnige patiënt kan aanblijven. Nu is het wel zo dat de geestelijke gezondheidszorg kampt met enorme wachtlijsten, maar dergelijke afwijkingen vragen om een urgente behandeling in een gesloten inrichting.

Reageer
gravatar

Ruttes personeel (o.a. ministers en staatssecretarissen – red.) hoeft maar één keer te struikelen om uitgezwaaid te worden. Nou ja, een enkeling mag twee keer onderuit gaan. Maar talloze malen * zoals Rutte is nieuw in onze parlementaire geschiedenis.

* ik heb geen actieve herinnering meer aan de vele keren, maar ik ben dan ook twee keer ouder dan Rutte.