Lavrov: ‘Rusland heeft Songfestival gewonnen’

Lavrov: ‘Rusland heeft Songfestival gewonnen’

Lavrov: ‘Rusland heeft Songfestival gewonnen’

In een speciaal daarvoor belegde persconferentie heeft Sergej Lavrov op trotse toon het Russische volk toegesproken en gefeliciteerd met het winnen van het Eurovisie Songfestival.

“Rusland heeft vandaag het Songfestival gewonnen. Onze glorieuze natie heeft gezegevierd”, sprak de minister van Buitenlandse Zaken plechtig.Lavrov sprak van een ‘speciaal optreden’, ‘een historische gebeurtenis’ en beloofde de Russen dat de regering er alles aan gaat doen om volgend jaar op glorieuze wijze de volgende editie van het Songfestival te organiseren.

Verhalen dat Rusland niet eens mee heeft gedaan aan het muzikale festijn deed Lavrov af als Westerse propaganda.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben zo blij voor hem en wat heb ik hem gemist. Bij de parade was hij er ook al niet. Gelukkig heb ik mijn hond, verdomd, als twee druppels water! Zij vind het heerlijk om achter de oren te worden gekrabd en dat zou hij ook eens moeten doen.

Nou, het is weer tijd voor onze mini parade. Zij schiet als een geleide projectiel vooruit en ik sukkel daar wat achteraan. Maar toch, wat geniet ik hiervan. Een hond met meer vrijheid dan een Minister van Buitenlandse Zaken.

Reageer
gravatar

Het doet mij genoegen dat Rusland heeft gewonnen, ook al is het een gedegenereerd zootje mensen bij elkaar op het Eurovisie Wokefestival.

Reageer