Studio De Speld

Studio De Speld

Voor speciaalbierdrinker Barry (26) is een biertje pas speciaal wanneer alleen hij hem kent

De 26-jarige Barry uit Haarlem drinkt het liefst speciaalbieren. Hij baalt alleen enorm dat steeds meer mensen dit doen. Voor hem is een biertje namelijk pas speciaal wanneer alleen hij hem kent.

“Nu heb ik er toch een gevonden!” jubelt Barry. Het plezier straalt eindelijk weer uit zijn ogen. “Deze brouwers hebben waarschijnlijk een klap van de molen gehad, maar daar pluk ik nu de vruchten van. Ik bedoel, hoeveel moet je zelf gezopen hebben om bier met snoepsmaak te verzinnen? Als ik dit introduceer bij mijn vrienden, dan verslikken ze zich gegarandeerd in hun normy Hoppy Amber Pale Ale vocht. Maar dat is wat speciaalbier speciaal maakt. Dat alleen ik het ken.”

Ben je 18+ en heb je zin in een heerlijk fris fruitige IPA met Cadillac smaak deze zomer? Autodrop en KraftBier introduceren met Vroemmm een nieuwe bierstijl in Nederland: Candy IPA. Inderdaad, het zou verboden moeten worden. Tot die tijd kan jij hem proeven, race naar de webshop!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *