photopixel / Shutterstock

photopixel / Shutterstock

Krijg je kanker van zonnebrandcrème? De media zeggen van niet dus wij denken van wel

Zorgwekkende berichten in de media: ze beweren allemaal dat je geen kanker krijgt van zonnebrandcrème, wat ons onvermijdelijk tot de enige ware conclusie mogelijk leidt: je krijgt kanker van zonnebrandcrème.

Nu.nl beweerde jaren geleden al ‘wetenschappelijk onderbouwd’ dat je gewoonweg geen kanker krijgt van zonnebrandcrème, dat die crème juist beschermt tegen kanker. Een uiterst zieke redenering als je het ons vraagt, want als dat echt zo zou zijn, waarom moeten zij dat dan nog ‘checken’? Nee, het enige wat hier wat ons betreft moet worden gecheckt is het idee dat je geen kanker krijgt van zonnebrandcrème. Want het is  glashelder: je krijgt kanker van zonnebrandcrème. Kijk maar in de media. Ze zeggen dat het niet zo is. Dus het is zo.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een heel bijzonder schrijfseltje a.h.w. Het punt is dat het jullie never nooit gevraagd is. Feitelijk verbruikt dit niemendalletje kostelijke ruimte op het internet. Zonde.

Reageer