NOS

NOS

Ontlading in Rotterdam: ‘Hier wachten we al sinds het ontstaan van de Conference League op’

Na het gelijkspel tegen Olympique Marseille heeft Feyenoord gisteravond de finale van de UEFA Conference League gehaald. Er is sprake van grote ontlading in Rotterdam, aangezien Feyenoord voor het eerst in de historie van het toernooi in de eindstrijd staat.

“Hier wachten we al op sinds het ontstaan van de Conference League”, vertelt Feyenoord-supporter Gerard (62), die met kleine oogjes en een glimlach op het gezicht zijn verhaal doet. “Ik ben overal bij geweest, heb alles gezien: van de uitwedstrijd tegen FC Luzern tot aan Slavia Praag thuis. Mijn kinderen kijken me meewarig aan als ik erover vertel, maar ik ben zelfs bij de wedstrijden tegen FC Drita geweest”, mijmert hij. “Dit is een beetje ‘opa vertelt’, ik weet het, maar ik kan me zelfs de allereerste loting nog goed herinneren.”

Op de vraag hoe hij zal reageren als Feyenoord de Conference League eindelijk wint, is hij even stil. “Daar durf ik niet eens over na te denken, dat is de Trauners verzoeken, zeggen wij dan in Rotterdam.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *