Shutterstock/Alexandros Michailidis

Shutterstock/Alexandros Michailidis

Fans Suzan op de vuist met harde kern Freek

In Ermelo zijn gisteravond 23 mensen opgepakt wegens een massale vechtpartij, zo schrijft Omroep Gelderland. Een woordvoerder van de politie laat weten dat het gaat om fanatieke supporters van Suzan die in het Speulderbos op de vuist zijn gegaan met de harde kern van Freek.

“Het is niet voor het eerst dat deze rivaliserende supporters met elkaar in clinch liggen. De afgelopen maanden hebben we meermaals meldingen gekregen dat leden van de S-Side en de Groep Hooligans Freek in verschillende bossen door heel Nederland zouden afspreken om met elkaar te knokken”, vertelt de woordvoerder. “Ze dragen daarbij bivakmutsen en zijn geheel gekleed in het zwart. Waarom ze het doen, is nog onduidelijk.”

De politie in Ermelo heeft bij het oppakken van de supporters onder meer boksbeugels, stokken en stalen buizen ingenomen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wel een mooie naam heeft die stokfotograaf: Alexandros Michailidis. Klinkt eerder Cypriotisch. Zucht, doet me terugzwijmelen naar de tijd van Demis Roussos en Jackie Onassis. En naar mijn tijd op het Songfestival, ook wel.