Shutterstock/Wild 2 Free

Shutterstock/Wild 2 Free

Tijdsverschil met Verenigde Staten van +8 uur naar −40 jaar

Het tijdsverschil tussen Nederland en de VS is 6 tot 10 uur. Binnen nu en twee maanden komt hier flinke verandering in: het tijdsverschil wordt plotsklaps 40 jaar.

Reizigers tussen Nederland en de VS moeten zich voorbereiden. Wie zijn of haar horloge handmatig terug moet zetten is de hele vlucht bezig. Ook de jetlag is niet mals.

Veronique, die van plan is een jaar lang door de VS te reizen, maakt zich vooralsnog weinig zorgen: “Mijn mobiel verzet de tijd automatisch en die jetlag kan ik ook wel aan. Ik heb toch geen heel strak slaapritme. Ik heb vooral heel veel zin in mijn reis naar Amerika. Zolang ik maar niet ongewenst zwanger word.”

Na vijftien jaar betrouwbaar verslag te hebben gedaan van het laatste nieuws breidt De Speld dit jaar uit naar de toekomst. Dat doen we de komende maanden met een wervelende theatershow. Alle informatie over de voorstelling en kaarten vind je op de speciale theaterpagina.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Heerlijk, ik heb geen actieve herinnering aan die tijd, maar het heeft ongetwijfeld voordelen om 40 jaar terug in de tijd te gaan. Met mijn morele kompas van een VVD’er moet het geen probleem zijn om daar op Wall Street te gaan handelen met legitieme voorkennis. Want aan de aandelenkoersen heb ik natuurlijk wél een actieve herinnering.

• Reageer
gravatar

Hoho. De Islam is een prachtig geloof. Er zouden veel meer Arabieren naar Nederland moeten komen. Misschien kunnen we ze overhalen met gratis huizen.

gravatar

Nee lul, het is niet over 37 jaar, maar over 43 jaar. Als het over dollars gaat kun je ineens wel rekenen.