NOS Sport / Youtube

NOS Sport / Youtube

Dessers belt baas UEFA om boetes kwijt te schelden

Cyriel Dessers heeft voor veel lachende gezichten gezorgd. De Feyenoord-spits heeft vanochtend naar de baas van de UEFA gebeld om te vragen of hij de boetes voor de club kan kwijt schelden. Dessers kwam hiermee zijn belofte na aan een Feyenoord-fan die vuurwerk op het veld had gegooid in de wedstrijd tegen Sparta Praag.

“Goedemiddag, spreek ik met de baas van de UEFA?”, zegt Dessers wanneer er wordt opgenomen aan de andere kant van de lijn. “Ah top, ja Cyriel Dessers hier aan de lijn. We hebben de afgelopen weken natuurlijk mooie overwinningen gepakt. Maar helaas ook heel veel boetes door wat misdragingen van de fans. En we zouden natuurlijk alle centjes goed kunnen gebruiken. Zeker nu de club mij graag wil halen. Daarom mijn vraag: kunt u misschien iets betekenen? In de zin van het vrijspreken van een aantal boetes? Lukt dat denk je?”

De UEFA kon het sympathieke belletje wel waarderen en beloofde de laatste boete kwijt te schelden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *