Pro Shots / SIPA USA

Pro Shots / SIPA USA

Zaakwaarnemers zullen percentage 30 nooit meer gebruiken bij onderhandelingen als eerbetoon aan Raiola

'Dit zal voor altijd de gage van Mino zijn.'

Een prachtig eerbetoon van de Vereniging van Gecertificeerde Zaakwaarnemers: naar aanleiding van het overlijden van Mino Raiola zal het percentage 30 nooit meer gebruikt worden bij onderhandelingen.

“Er zal nooit meer een zaakwaarnemer zijn die dertig procent van een transferbedrag zal opstrijken. Dit zal voor altijd de gage van Mino zijn”, legt een woordvoerder van de VvGZ uit. “Overal ter wereld associëren mensen het getal 30 met de vergoeding die hij vroeg. Als je in Argentinië bent en iemand hoort dat je uit Nederland komt, dan is het altijd meteen ‘Holanda? Ah Mino, numero treinta.’ Dat moet voor altijd zo blijven.”

Over de hele wereld zijn tal van initiatieven gestart ter ere van Raiola. Zo zullen er Raiola-courts in Nederlandse steden geplaatst worden, achterkamertjes waar kinderen spelenderwijs leren elkaars belangen te behartigen. Ook zullen voetballers in heel Europa vanavond om stipt 20:00u één minuut lang om loonsverhoging vragen bij hun clubs.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *