twitter/studiospeld

twitter/studiospeld

Bert-Jan verlaat Twitter vanwege Musk: is het platform nu nog wel 44 miljard waard?

Bert-Jan heeft stante pede zijn Twitter-account verwijderd toen hij hoorde dat Elon Musk het platform overneemt. Een extreem rijke eenling die een openbaar medium koopt druist tegen alle waarden van de 42-jarige Almeloër in. Ook is hij bang dat Twitter zonder moderators een riool van haatzaaierij wordt. Nu Bert-Jan weg is, rijst de vraag of het platform de investering van 44 miljard dollar nog wel waard is.

Het bod van Elon Musk was al aan de hoge kant, maar na de laatste ontwikkelingen omtrent Bert-Jan lijkt het helemaal buiten proportie te zijn. Zeer waarschijnlijk ziet de techmiljardair dan ook af van de overname. Bert-Jan heeft al aangegeven dat hij in dat geval bereid is om zijn account opnieuw te activeren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Elon Musk (50) heeft Twitter overgenomen om reclame te maken voor de ruimtevluchten met SpaceX en voor zijn Tesla’s.
Beide producten zijn alleen betaalbaar voor vermogende lieden. De selectie daarvan is met Twitters verzameling van gebruikersgegevens (user data – red.) eenvoudig uit te voeren.

Hij neemt daarvoor waarschijnlijk binnenkort ook Google over.

Reageer
gravatar

Er zijn gemakkelijk goede ironische berichten te verzinnen over de overname van Twitter door Elon Musk. Daarom wemelt internet ervan. Toch komen Bas en Rudolf met een onwaarschijnlijk verhaal over een onbekende Bert-Jan.

Reageer