Shutterstock/Gorlov-KV

Shutterstock/Gorlov-KV

Vertrouwen in economie nu lager dan vertrouwen in vreemde mannen die snoep uitdelen vanuit bestelbusje

Het vertrouwen in de economie blijft dalen. Volgens de laatste enquête van het CBS is het vertrouwen in de economie nu zelfs lager dan het vertrouwen in vreemde mannen die vanuit een bestelbusje snoep uitdelen.

“Je kunt zeggen wat je wilt van mannen die je nog nooit eerder hebt gezien die vragen of je een lolly wil, maar in het slechtste geval houd je daar in ieder geval nog een lolly aan over. Dat kun je van de economie niet zeggen”, vertelt een respondent.

Sinds de oorlog in Oekraïne is het vertrouwen in de economie verder gekelderd. Opvallend: het CBS concludeert dat het vertrouwen in vreemde mannen met geblindeerde bestelbusjes die snoep uitdelen sindsdien juist licht is gestegen. De toelichting van een respondent: “Ik heb best wel vaak zin in een Chupa Chups en dan heb ik geen geld bij me en dan is het best wel fijn als er een man is die ze uitdeelt. Zo’n busje vullen met benzine is niet goedkoop, dus mannen met loszittende regenjassen die al likkebaardend in zo’n voertuig de buurt afstruinen hebben het de afgelopen tijd ook niet makkelijk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een busje (trouwens zonder nummerbord) van waaruit kinderen lolly’s worden toegeworpen, had men toch eerder verwacht bij kinderspeelplaatsen en basisscholen in plaats van in een kantoorwijk, zoals op de foto.

Mijn conclusie is, dat het bericht gewoon nep is!

Reageer
gravatar

In de allerlaatste zin worden deze aardige goedgeefse reclamemakers (salesmanagerers – red.) van een Spaanse snoepgloedfabrikant afgeschilderd als mannen met gelikte baarden en te ruime regenjassen in een keurig busje.

Bas en Jos, waarom toch die katterige afsluiting van jullie nieuwsbericht.

Reageer