Shutterstock/Maridav

Shutterstock/Maridav

Het is Earth Day: 7 dingen die je kunt doen om alleen vandaag je steentje bij te dragen

Het is vandaag Earth Day. Daarom staan we alleen vandaag stil bij het welzijn van onze aarde, en de marketingdoeleinden die we kunnen behalen met een luidkeels statement vandaag. Ook jij kunt alleen vandaag een fuck geven. We vertellen je hoe.

1. Douche bij de buren
We moeten minder of minder lang douchen met zijn allen. En ieder huishouden moet daarin een rol spelen. Douche daarom een keer bij de buren.

2. Binge acht uur lang natuurdocu’s
Niks helpt zo goed voor de bewustwording als een natuurdocu die laat zien hoe mensen ervoor zorgen dat dieren langzaam maar pijnlijk aan het uitsterven zijn. Dus maak gebruik van je Netflix-abonnement, als je die nog hebt, en laat hun enorme servers draaien voor jouw ecological awareness.

3. Overweeg zonnepanelen
Je hebt helemaal geen zin in de dure inversterig. Maar als er een dag is om op zijn minst vijf minuten zonnepanelen op je dak te overwegen, dan is het vandaag.

4. Laat je planten in huis niet doodgaan
Als je pannenkoekenplant kon praten dan had ’ie nieuwe ziektes verzonnen tijdens zijn noodkreten aan jou. Laat hem vandaag niet stikken. Het is Earth Day. Planten zijn goed voor de aarde, wees goed voor die rakkers. Neem een voorbeeld aan je buurman Jos en zijn zolderplanten.

5. Gebruik je Satisfyer zonder op te laden
Op Earth Day moeten wij mensen zelf het werk doen. Dus niet voor ons eigen gemak het werk laten doen door al onze stroomslurpende vrienden in het huishouden. Dat doe je morgen maar weer. Vandaag draait om jouw input, Miranda.

6. Snuif door een kartonnen rietje
De grootste no brainer is dat het gebruik van plastic slecht is voor het milieu. En waar zijn die pasjes van gemaakt waarmee jij iedere vrijdagavond de grote lijnen op tafel uitzet? Juist.

7. Laat je dealer op de fiets komen
Om maar een bruggetje te slaan. Leg een tientje extra neer zodat je dealer minder CO2 uitstoot voor jouw dure hobby waar bloed aan kleeft.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tja, ik dacht aan belasting verhoging voor euh het milieu. De gasprijs is al bijna 40 cent, dus daar kan wel een paar euro taks op. Het komt natuurlijk door de Russen! Toch Robbie?

Reageer
gravatar

Hello ledies and ladas. You have to remembering: we live in an togetherliving! Because otherwise your concurrention will become youre worstest prestation. And the police will quick be there for youre arrestation!

Reageer
gravatar

earth Day
statement
binge
ecological awareness.
satisfyer
dealer

Wij worden zo moe van personeel van De Speld, dat moeite heeft met goed Nederlanders. Dat personeel kan bij ons een cursus volgen, zodat de lezers voor eens en altijd af zijn van ergernis over onnodig Engels.

Reageer
gravatar

Iedere keer dat ik in De Speld weer eens een advieslijstje zie staan, lees ik het lijstje vluchtig om te weten welke zogenaamde “goede raad” ik beslist niet ter harte moet nemen.

Reageer
gravatar

Als het aantal aardbewoners drastisch zou afnemen, is er veel minder energie nodig en hoeft extra kernenergie ook niet meer.
Ik heb gelezen dat kernenergie niet alleen voor de aarde en ons zonnestelsel zeer riskant en schadelijk is, maar ook tot ver in het universum.
Als we helemaal zouden afzien van atoomenergie, zowel burgerlijk als militair, is het universum misschien wel een stuk vriendelijker voor ons.

Reageer
gravatar

De professor brengt mij op een prachtig idee. Zoals iedereen weet was ik al van plan om de Oekraïne te bevrijden van inwoners. Dat kan natuurlijk ook met de rest van de wereld buiten mijn Rusland.