Pro Shots / Koen Laureij

Pro Shots / Koen Laureij

Rutte en De Jonge snappen niet wat Ploumen bedoelt met ‘vertrekken’ en zeggen ‘tot morgen’

Lilianne Ploumen vertrekt per direct uit de Tweede Kamer als leider van de PvdA en als Kamerlid. In het Tweede Kamergebouw wilde zij dit persoonlijk tegen iedereen vertellen, maar Rutte en De Jonge snapten niet wat ze bedoelde met ‘vertrekken’ en zeiden ‘tot morgen’.

“Ik vertrek helaas Hugo”, zegt Ploumen in het Tweede Kamergebouw. De Jonge knikt begrijpend. “Ah ja groot gelijk, ik moet vanmiddag helaas nog wat dossiers hier doornemen anders was ik ook vertrokken”, zegt De Jonge. “Tot morgen hé, geniet van het zonnetje! Haha!”

Ploumen wandelt verder naar de uitgang. Ze komt Rutte tegen in het voorbijgaan. “Ha Mark, ik vertrek als lei..“, zegt Ploumen terwijl ze onderbroken wordt. “Ja ik vertrek ook hoor. Misschien nog even op het terras zitten met dit lekkere weer. Morgen weer een dag he zeg ik dan maar haha. Tot morgen Lilianne! Hoi hoi.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zeg Mark, wanneer vallen we nu Belgie binnen? Ze willen vast bij Nederland horen en heb gehoord dat er Nazi zit in Brussel! Putin is ook al zo lang leider van zijn land en misschien blijven we dan langer aan de macht!

En ze zullen niet zo moeilijk doen in Europa, want die is afhankelijk van ons Gronings aardgas!

gravatar

Het is begrijpelijk dat de gezichten van heren Rutte en De Jonge niet vertrokken. Zij dachten dat mevrouw Ploumen de vertrekken in het Kamergebouw bedoelde. Zij zijn daar immers zelf niet uit te slaan.

Reageer