Shutterstock: Frederic Legrand / WikiMedia Commons: www.kremlin.ru

Shutterstock: Frederic Legrand / WikiMedia Commons: www.kremlin.ru

Le Pen vernietigt 1,2 miljoen foto’s waarop Macron met Poetin belt

‘Ík ben hier de buikspreekpop van het Kremlin’

Marine Le Pen heeft 1,2 miljoen folders vernietigd, waarop te zien is dat haar tegenstander Emmanuel Macron met Poetin belt. Het beeld, dat suggereert dat Macron een betere band zou hebben met Poetin dan zijzelf, komt Le Pen zo vlak voor de verkiezingen niet goed uit.

“Laat je niet gek maken door de media”, roept Le Pen, “ik en niemand anders ben hier de buikspreekpop van het Kremlin. Al die beelden van Macron aan de telefoon met Poetin vertellen niet het hele verhaal.” Ze haalt een foto uit een van haar eigen folders omhoog. “Kijk, ik geef Poetin een hand! Onthoud dat beeld. Stem op mij.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Huh? Hoe kan dit? Ik had echt verwacht dat zij Hornbach-blij zou zijn. Je weet wel, zoals ‘Bajajajajippiejippiejeeee’

Iemand hier een verklaring voor?

Reageer
gravatar

Ik beloof alle inwoners de ma Patrie dat het eerste wat ik zal doen, als ik presidente wordt, is uit le OTAN (NAVO – red.), la UE (EU – red.) et les NU (VN – red.) te stappen, zodat ik te zijner tijd mijn vriend Putin met zijn vrijheidslegers in Parijs kan begroeten. Het zal mij en mon peuple een grande honneur zijn.

Reageer