TORWAISTUDIO / Shutterstock

TORWAISTUDIO / Shutterstock

10 redenen waarom Vage Kennis zijn van De Speld goed is voor je seksleven

Is jouw seksleven niet wat jij wenst dat het is, of denk je: het zou nog enkele procentpunten beter kunnen? Uit intern onderzoek is gebleken dat Vage Kennis zijn bij De Speld jouw seksleven een enorme boost zal geven. Waarom? 10 redenen.

1. Vage kennissen beleven meer
Vage Kennissen staan meer open voor de rijkdom der ervaringen die het leven te bieden heeft. Ze voelen meer, lachen meer, ervaren meer. Het universum pompt levenslust door hun aderen. Dus ja, dat vertaalt zich ook in een beter seksleven.

2. Je ervaart wat liefde is
De Vage Kennis-community van De Speld is zo hecht dat je seks niet meer als seks zult zien, maar als het bedrijven van de liefde.

3. Gewoon
Neem nou maar van ons aan dat dat wat wij stellen absoluut het geval is.

4. Betaalmuren zijn dodelijk voor het libido
Er zijn veel dingen die libido-verhogend zijn, en tegen een betaalmuur stuiten is er niet een van. Voor een goed seksleven moet je soms een beetje je best doen, zoals 25 euro per jaar betalen aan een onafhankelijk satirisch platform.

5. Doneren is erotisch
Het is erg erotisch om bekend te staan als donateur. Dat heeft te maken met de klank van het woord. Donatie. ‘Doneer me tot ik krijs.’ Snap je?

6. Platvloers geld betalen aan iemand die je een dienst verleent kan heel opwindend zijn
Zie het als een rollenspel: jij bent vage kennis, voor 25 euro per jaar mag je met onze site doen wat je wil, mits binnen de grenzen van het recht en medemenselijk fatsoen en consent.

7. Seksualiteit is een spectrum
Als vage kennis verbreed je je kennis, grenzen en zelfkennis. Seksualiteit is een spectrum, een middel om jezelf en je partner of partners op diepere wijze te doorgronden. Vage kennis-schap is een proxy voor seksuele verruiming van de geest. Taboes? Wat zijn dat? Sorry, maar jij ziet geen taboes. Jij ziet enkel een grappig t-shirt als welkomstgeschenk dat je iedere vrijpartij kunt dragen! Het is 2022.

8. De macht die het vage kennis-schap met zich meebrengt is lustverhogend
Macht erotiseert en dat geldt ook voor vage kennissen. Word jij de Margaret Thatcher van de slaapkamer?

9. Bert Bokhoven krijgt een grotere rol in je leven
Je zult als Vage Kennis vaker worden herinnerd aan het bestaan van onderzoeker, wetenschapper, expert en lustobject Bert Bokhoven.

10.  Geheimpje……
*zwoel fluisterend*: Wil je weten hoe het zit, bb? Schatje? Geheimpje….tussen jou en…..mij……

Word nu Vage Kennis, als je durft….


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het tegendeel is waar. Zodra we die melding zien dat onze gratis bezoekjes weer op zijn, is het meteen: “Fijn, dat kunnen we vandaag lekker vroeg naar bed!”

Reageer
gravatar

Het is onvoorstelbaar dat de producenten van HOY worsten niet mee mochten doen aan het “interne” onderzoek. HOY worsten zijn onmisbaar voor een goed seksleven ook zonder Bert Bokhoven..

Reageer
gravatar

Eerder nam de redactie relatietherapeut Fiona te Haag in de arm. Een geweldige expert op het gebied van seksualiteit van paren (vr-m, vr-vr, m-m.), van trio’s (meestal vr-vr-m), alsmede van solo (vr, m). Ook heeft ze ruime ervaring met het heel rijtje lhbtiqz+.

En wat doet de redactie? Ze beveelt de potloodventer Bert B. aan!

Reageer
gravatar

Ik en mijn lieve vrouw zijn echte neukdeskundigen. Wij zijn echter ten onterechte ook niet gevraagd om advies te geven aan vage kennissen en mensen.