Shutterstock/Alexandros Michailidis

Shutterstock/Alexandros Michailidis

EU bereid tot boycot gas als Rusland de gaskraan eerst dichtdraait

Nu de oorlogsmisdaden tegen de Oekraïners zich opstapelen, wordt binnen de EU gesproken over verdergaande sancties. Inmiddels is de EU bereid tot een boycot van Russisch gas, als Rusland de gaskraan eerst dichtdraait.

Voorzitter van de Europese Raad Charles Michel zei gisteren in een toespraak: “Het zou alle Europese landen extreem pijn doen, maar wij zijn bereid die zware stap te nemen om de oorlog in Oekraïne zo snel mogelijk te stoppen. Voorwaarde is wel dat Poetin eerst alle toevoer van gas volledig blokkeert.”

Michel vervolgt: “Miljoenen Europese burgers zullen geraakt worden en zaken die we normaal gesproken voor lief nemen niet meer hebben. Er zullen dagen en weken zijn dat de cv niet kan draaien. Heel veel producten zullen niet leverbaar zijn, ondernemers zullen hier hard door geraakt worden. Iedereen zal dit voelen. Een dergelijk besluit neem je daarom niet zomaar maar pas als iemand anders dat voor je doet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De CV hoeft natuurlijk niet uit. Maar wij vinden dat je het de 2.570 inwoners van Loppersum niet aan kunt doen dat zij aardbevingen van 2,0 op de schaal van Richter moeten doorstaan. Wij hebben liever dat Russische huishoudens dat ongemak treft. Dus we blijven bij Russisch gas.

Reageer
gravatar

GEESTELIJK INVALIDE LOOPT VRIJ ROND
Reageer absoluut niet op zijn gevaarlijk gezwam

Een zeer gevaarlijke geestelijk invalide die zich Maitreya noemt, loopt vrij rond. Hij beledigt ernstig uw gezond verstand en tast derhalve uw gemoedsrust aan.

Laat hem dus met rust.
Waarschuw uw medelezers. Verwittig ogenblikkelijk de geestelijke gezondheid zorg.

Reageer
gravatar

Na de Tweede Wereldoorlog toen de Marshall hulp aan Duitsland kwam zijn de hogergeplaatste nazi’s in het bankwezen gegaan. Dat is de reden van Brexit werd me persoonlijk verteld; alleen komt dat niet in de media, daar zijn ze te fatsoenlijk voor.

gravatar

Soros heeft hier natuurlijk een zware hand in.

En Zelenski was kampkommandant van Auschwitz, wisten jullie dat?

gravatar

De slaven kijken liever op naar de miljardair dan dat ze zelf een cent hebben.
De politiek komt u tegemoet.

gravatar

Terwijl in de VS de meeste verkrachtingen in bed plaatsvinden, want al die relaties zijn gezamenlijke waanzin, komt nu het echte werk eraan. De vrouw wordt verkracht, man en kind en vanzelf zij direct worden gelijk daarop vermoord en in een vuilniszak gestopt. Laat de helden naar het front gaan.