Pro Shots / Stanley Gontha

Pro Shots / Stanley Gontha

Antony doet alsof hij er rest van het seizoen uit ligt

Ajax-aanvaller Antony komt de rest van het seizoen niet meer in actie, of althans, dat is wat hij de scheidsrechter en het publiek wil laten geloven. Vandaag liet de medische staf van Ajax weten dat de Braziliaan ‘voorlopig’ met een ‘enkelkwetsuur’ ‘aan de kant’ ‘staat’.

Supporters van andere clubs zijn de fratsen van Antony beu: “Dan ben je toch wel laag gezonken, dat je dit theater zelfs volhoudt op de behandeltafel van een medisch professional”, aldus Sparta-fan Henk Verweer. “Die staat er zaterdag gewoon weer als we tegen Ajax spelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat komt doordat De Speld het enige betrouwbare Nederlandse nieuwsorgaan is dat geen correspondent heeft in de Oekraïne. Wel één in Den Haag en enkelen in Amsterdam, met name bij Ajax.