Shutterstock/Jeff Giniewicz,kckate16

Shutterstock/Jeff Giniewicz,kckate16

Verenigde Naties vermist

De Verenigde Naties zijn al meer dan een maand vermist. Het is onduidelijk wanneer de internationale organisatie die opkomt voor mensenrechten en internationaal recht voor het laatst gezien is.

“Afgelopen jaar las je af en toe nog een boodschap van de secretaris-generaal over dat er dingen niet goed gingen. Toch komt het dan als een schok als ze echt verdwenen zijn,” zegt voormalig VN-medewerker Jaap de Hoop Scheffer.

Op 10 maart ging er nog een amber alert uit voor intergouvernementele organisatie. Het leverde wel een boel tips op, maar geen concrete resultaten van de opsporingsdiensten die op zoek naar duizenden diplomaten.

Columnist Sheila Sitalsing: “Er is best veel aan de hand in de wereld, op zich wordt hun aanwezigheid daarbij wel op prijs gesteld.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

GEESTELIJKE INVALIDE WEER ONTSNAPT
Regeer absoluut niet op zijn gevaarlijk gezwam

Een zeer gevaarlijke geestelijk invalide die zich Maitreya noemt, is ontsnapt. Hij is zeer gevaarlijk. Hij beledigt ernstig uw gezond verstand en tast derhalve uw gemoedsrust aan.

Laat hem dus met rust. Waarschuw uw medelezers.
Verwittig ogenblikkelijk de moderator.

Reageer
gravatar

Als u naar de foto’s van de doden kijkt, zult u zien dat veel van de doden witte armbanden dragen. Deze armbanden worden door de Russische soldaten gedragen als teken van herkenning, en de Russische journalist zegt dat in de loop van de tijd ook veel mensen in Butsha witte armbanden hebben omgedaan uit solidariteit met de Russische soldaten. En de doden op straat in Boetsja dragen witte armbanden.

https://www.frontnieuws.com/boetsja-valse-vlag-rusland-stapt-naar-de-vn-veiligheidsraad-wegens-de-oekrainse-gefingeerde-oorlogsmisdaden/

Reageer
gravatar

/2022/warum-die-meldungen-ueber-angebliche-russische-kriegsverbrechen-in-butscha-eine-luege-sind/

Dit roept onmiddellijk de vraag op waarom de burgemeester in zijn videoboodschap zo goed gehumeurd was…

gravatar

De cursus “hoe word ik Maitreya?” is een groot succes. Er zijn al vele geslaagden, maar sommigen zijn gezakt. Het is de bedoeling dat reacties kant noch wal raken en dat de dranklucht er als het ware afspat.
Blijven proberen dus!

gravatar

Was het lekker? Die gefrituurde labradoodle aan het spit? En waarmee heb je het weggewassen? Een Mumbai Sapphire in een likeurglaasje?

gravatar

Ik zie niet direct een lijk zwaaien. Maar bij Marianna werd al even hard om wraak geroepen.
Wat wel opvalt is dat de lichamen op min of meer gelijke afstand als lantaarnpalen langs de kant van de weg liggen, alsof de bewoners van de huizen stonden te wachten op de feestparade van Koninginnedag.