Shutterstock/BiksuTong

Shutterstock/BiksuTong

Provocerende Biden noemt slachting slachting

Opnieuw heeft Joe Biden uitspraken gedaan die in potentie voor een escalatie van de oorlog in Oekraïne kunnen leiden. De Amerikaanse president heeft de slachting in Boetsja een slachting genoemd. Ook noemde hij de oorlogsmisdaden in de stad oorlogsmisdaden.

“Dit is heel riskant”, zegt diplomatiedeskundige Robert van de Roer. “Je weet nooit hoe Poetin op zulke provocerende uitspraken zal reageren. Stel je eens voor tot wat voor gruwelijkheden deze woorden zouden kunnen leiden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

GEESTELIJKE INVALIDE WEER ONTSNAPT
Reageer absoluut niet op zijn gevaarlijk gezwam

Een zeer gevaarlijke geestelijk invalide die zich Maitreya noemt, is ontsnapt. Hij is zeer gevaarlijk. Hij beledigt ernstig uw gezond verstand en tast derhalve uw gemoedsrust aan.

Laat hem dus met rust. Waarschuw uw medelezers.
Verwittig ogenblikkelijk de moderator.

Reageer
gravatar

Ik zie niet direct een lijk zwaaien. Maar bij Marianna werd al even hard om wraak geroepen.
Wat wel opvalt is dat de lichamen in Boecha op min of meer gelijke afstand als lantaarnpalen langs de kant van de weg liggen, alsof de bewoners van de huizen stonden te wachten op de feestparade van Koninginnedag.

Reageer
gravatar

De hele Westerse wereld leeft in The Matrix, een wereld die door propaganda geschapen is. De overgrote meerderheid van de mensen in het Westen heeft geen idee van de werkelijkheid waarin zij leven. Daardoor zijn zij machteloos en totaal niet in staat om hun vrijheid te beschermen. Zij zijn sitting ducks voor de tirannie, die zich snel om hen heen sluit.

https://www.frontnieuws.com/de-overgrote-meerderheid-van-de-mensen-in-het-westen-heeft-geen-idee-van-de-werkelijkheid-waarin-zij-leven/

Reageer
gravatar

In mijn hoofd is de realiteit vervangen door waandenkbeelden.

Wist ik maar naar wie ik wèl moest luisteren.

Nu bazel ik maar wat.

gravatar

Basel SBB? Of Basel Badischer Bahnhof?

Wees concreter bezopen Maitreya! En stop eens met dat Mumbai Sapphire-ontbijt!

gravatar

Ik denk dat ik teveel HOY gegeten heb.

Het is sterker dan Novitsjok!

Ik kan nauwelijks nog op mijn benen staan.

gravatar

Maitreya is dood.

Alles wat u hier ziet is het gevolg van ontsnappende gassen uit mijn rottende lichaam.

gravatar

Als ik het goed begrijp is de derde alinea in dit artikel over Biden toegevoegd, omdat iemand die op hem lijkt, tijdens de theatervoorstelling provocerende uitspraken gaat doen.

Weer een scène van de voorstelling verklapt. Hebben de redacteuren geen geheimhoudingsverklaring (geheimhoudingsagreement – red.) moeten tekenen?

Reageer