Anna Klepatckaya / shutterstock

Anna Klepatckaya / shutterstock

Maakt de cursus ‘onmiddellijk miljardair worden’ van Mr. Moneyscamz de hoge verwachting waar?

Voor mensen die de cursus miljonair worden in een maand te lang vonden is er nu de cursus ‘onmiddellijk miljardair worden’, gegeven door Mr. Moneyscamz. Mr. Moneyscamz heeft volgens velen testimonials op zijn site een 100 procent bewezen methode ontwikkeld om direct miljardair te worden, maar wij vragen ons af of de cursus de hoge verwachtingen waar kan maken.

Aan de ene kant kan je je afvragen of ‘onmiddellijk’ niet een te onrealistisch tijdskader geeft om miljardair te worden, van de andere kant heeft Mr. Moneyscamz alleen maar vijf-sterren-recensies gekregen van de mensen die de cursus al eerder volgden en die nu zeggen rijk te zijn. Wij hebben ons in ieder geval ingeschreven en zijn benieuwd naar het resultaat!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er zijn nu zelfs zoveel miljonairs in Amerika en elders dat het een beetje passé begint te worden. En het is nu eenvoudiger dan ooit om miljardair te worden want er is meer corruptie.

Reageer
gravatar

En het is zelfs veel makkelijker om Maitreya te worden. Gewoon een kletsvehaal bedenken (liefst zo lang mogelijk, zodat iedereen afhaakt) en vooruit met de geit.

gravatar

Ik ben ook Maitreya geworden. In tegenstelling tot wat Maitreya beweert hoeft het echt niet zo lang.
Succes verzekerd

gravatar

Die cursus was trouwens erg goed. Ik ben binnen en kan me geheel weiden aan mijn hobbies, zoals het verzieken van commentaarlijntjes.

gravatar

Ik heb mijn eigen cursus gevolgd, en ik ben sterker teruggekomen.

Fantastisch! Wat een goede leermeester ben ik!

gravatar

Ik ken Moneyscamz heel goed. Zijn cursus is ook heel goed. Onder andere Sywert van Lienden, Vladimir Poetin, Donald Trump en ik hebben zijn cursus met succes doorlopen.

Reageer
gravatar

Laatste nieuws

Nederlandse moeder van de ontvoerde Insiya doet opnieuw beroep op koningin Máxima.

Volgende week is de Indiase president Ram Nath Kovind in ons land op staatsbezoek. Onze machtige geliefde Koningin heeft belooft om dan hem door de paleiswacht in gijzeling te laten nemen totdat de moeder haar kind terug heeft gekregen van haar Indiase voormalige echtgenoot.

Verdere informatie: https://is.gd/zvT8pp

Reageer
gravatar

Het was altijd het hoogste doel van kinderen in Amerika om op een dag president of miljonair te zijn, of liever nog beide. ‘Who wants to be a millionnaire?’