Nieuwsuur

Nieuwsuur

Hoekstra veroordeelt Russische agressie ‘in algemeenst mogelijke bewoording’

Minister van Buitenlandse Zaken Wopke Hoekstra laat vandaag opnieuw weten dat hij de Russische agressie in Oekraïne ‘in de algemeenst mogelijke bewoording’ veroordeelt. “Laat ik heel duidelijk zijn: wat ik in dit debat niet kan doen, is nu aangeven wat het kabinet dan exact gaan doen.”

“Ik heb net als jullie gisteren naar de toespraak van Zelensky geluisterd, en ik kan het niet vaak genoeg zeggen: de bewoordingen waarmee ik het gedrag van Rusland veroordeel kunnen mij niet algemeen genoeg zijn. Laat ik direct beginnen met zeggen: ik wil er echt even op studeren voordat ik er antwoord op geef.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De VS, dat komt steeds even naïef terug in de media, die zich ook wat betreft Rusland en Oekraïne op sekse richt, New York Times, en San Francisco, kan maar niet logisch met elkaar verzoenen dat Putin nazisme bestrijdt en dat Zelensky een Jood is, waarmee ze als het ware een uitroepteken plaatsen dat deze discussie gewonnen is.

Reageer