Dragana Gordic/Shutterstock.com

Dankzij trillend ei komt vrouw liever onderweg dan thuis

Isabel (26) wilde na een stressvolle dag werken altijd het liefst zo snel mogelijk thuis zijn. Maar daar is sinds kort verandering in gekomen. Want dankzij haar nieuwe vibrerende ei komt Isabel liever onderweg dan thuis. “Ik snap dat veel mensen liever thuis komen, maar dan heb je dit nog niet geprobeerd.”

“Ik had de laatste tijd super veel stress op kantoor, maar daar heb ik nu dus een oplossing voor”, zegt Isabel terwijl ze haar trilei laat zien. “Deze stop ik in zodra ik in de auto stap. Als ik de motor start, dan slinger ik gelijk ook deze aan. De rit naar huis wordt zo een stuk ontspannender, maar ook spannender”, knipoogt ze. “En je hebt gelijk geen saunadagjes of yogalessen meer nodig. Scheelt weer.”

“Ik kwam er door dit trilei dus achter dat ik blijkbaar heel goed ben in multitasken. Ik kan op de weg letten, rustig invoegen en tegelijkertijd keihard klaarkomen. Ja, noem het gerust een talent.” Kalmpjes rijdt Isabel de A27 op. Naast haar is het één grote chaos op de weg. Een vrachtwagen begint links in te halen en iemand hangt een minuut lang op de claxon. “Kijk, dit maakt mij dus niets meer uit, ik ben toch helemaal zen. Ik raad het iedereen aan.”

Toe aan wat spanning onderweg? Met het nieuwe trilei van Flitsmeister en EasyToys weet jij precies wanneer je te hard rijdt.