fizkes / Shutterstock

fizkes / Shutterstock

Bert praat in weeknummers om zijn collega’s te irriteren

Bert uit Groesbeek praat op zijn werk in weeknummers om zijn collega’s te irriteren. Hiermee behoort Bert tot een extreem onaangename minderheid die ervoor kiest om toekomstige data te communiceren in weeknummers.

“Zullen we die klantafspraak inplannen voor week 12? Ons werkuitje valt in het weekend van week 32. Oh, die conferentie is door corona trouwens verzet naar week 40.”  Slechts een greep uit de afgrijselijke uitspraken die dagelijkse de mond van Bert verlaten. Het irriteert zijn collega’s tot op het bot en hij weet het. Geef Bert het woord en hij veroorzaakt een vergaderruimte, of beeldscherm, vol blikken die fronsend balanceren tussen verwarring en walging.

Het enige lichtpuntje voor zijn collega’s? Bert heeft geen vast contract en hoeft ook niet te hopen op verlenging nadat zijn contract afloopt in week 17.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bert uit Groesbeek (leeftijd helaas onbekend) zou met zijn collega’s op kosten van zijn huidige baas in week 19 in Amersfoort de wervelende theatervoorstel van De Speld gaan bekijken.
Die voorstelling waar Bert al lange tijd naar uitziet, loopt hij dus helemaal mis.

gravatar

Het ergste vindt Bert dat zijn collega’s irritant jolig reageren zonder enige vorm van medelijden. Ze zeggen om hem te jennen enkele keren per dag namelijk “zaterdag 14 mei” in plaats van zaterdag week 19, zoals het volgens hem hoort.