NOS

NOS

Baudet: ‘We willen geen buitenlandse inmenging in onze Rusland-propaganda’

Forum voor Democratie zal niet aanwezig zijn bij de toespraak van Oekraïense president Zelensky. Dat laat de partij in een verklaring weten. “We willen geen buitenlandse inmenging in onze Rusland-propaganda”, is partijleider Thierry Baudet stellig.

Baudet: “We hebben het altijd zo gedaan. De Nederlandse kiezer is gewend dat onze pro-Russische propaganda zonder verdere inmenging tot stand komt. Als we nu opeens de president van Oekraïne zich daar tegenaan laten bemoeien, hoe kunnen we dan nog uitleggen dat we niet worden beïnvloed door het buitenland als we ons oordeel vellen over onze extreem vredelievende vrienden?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Aan de Speld

Wat ik niet hoef te herhalen, is dat er altijd bij dergelijke internationale crises een directe persoonlijke relatie is die betrekking heeft op karma, verleden en toekomst van allen die bij mij betrokken zijn. En dat is ook iedereen met wie ik nooit spreek. Dit wordt gezien als mijn arrogantie, en duwt ze verder in de verkeerde richting.

Het heidense weer van gisteren 31-3 ter plekke door de invloed van Zelensky is een voorbode van de ondergang die dit land van ‘Got’ schertsende verraders tegemoet gaat door de razende natuurkrachten die de helden nemen voor wat ze zijn, zozeer is het bewustzijn hier vervormd door internet games en BN’ers.

Overigens hoewel Oekraïne waarschijnlijk geschoten heeft op MH17 (het is niet zeker of Zelensky daarvan afweet, hij weet helemaal niets van zijn land af) was de oorzaak een afrekening eveneens gerelateerd aan mij en bedoeld als waarschuwing voor de grappenmakers van Nederland in het algemeen en Amsterdam in het bijzonder.

Reageer
gravatar

De waarheid.

De keuze van de videotoespraak voor het Nederlandse parlement was correct gekozen nu het echte bloedvergieten is begonnen. Het spoor leidde Zelensky naar de oorzaak.

gravatar

Beste vriend Thierry, ik nodig jou officieel uit om in mijn Doema (parlement – red.) in levenden lijve een toespraak te houden over de verdorvenheid van het nazi-landje.waarin jij nu nog woont.

Omdat jij daarna ten onrechte niet meer gewild bent in jouw homo- en jodenlandje, krijg jij van mij gratis voor niks een luxueuze woning, die ik laat bouwen in het totaal vernietigde Kiev na de fusie van de Oekraïne met mijn vrijheidlievend land.

Reageer
gravatar

Wedden dat Baudet commissaris van de Tsaar Poetin wordt in de provincie Oekraïne. Het het nadeel is wel dat dan ook de rest van de Oekraïners vlucht.