De Speld

De Speld

Vrouw kan zich alleen concentreren op scriptie als ze in plaats van scriptie online naar kleding gaat zoeken

De 24-jarige studente Luca heeft een oplossing voor haar concentratieprobleem: ze kan zich alleen concentreren op haar scriptie schrijven als ze in plaats daarvan uren online naar kleding gaat zoeken.

“Dat werkt gewoon het beste voor mij”, vertelt Luca. “Ik heb ondertussen een werkende routine gevonden. Ik sta op om 8 uur, ga sporten, haal een koffietje en zoek daarna een comfortabel plekje in de bieb. Dan open ik mijn scriptie en daar bovenop nog een paar van mijn favoriete winkels zoals American Vintage, &Other Stories, Arket en noem maar op.”

“Natuurlijk raak ik ook wel eens afgeleid, en typ ik een paar zinnetjes in het scriptiedocumentje, maar dan weet ik dat het tijd is om even pauze te nemen en kan ik daarna weer focussen op wat belangrijk is.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het aantal reacties neemt de laatste tijd sterk af. Ik heb begrepen dat de Speld redactie tegenwoordig censureert op de de termen “Maitreya”, “voetbal”, HOY worst en NUPI. Ja, dan blijft er weinig over. Ik overweeg om mijn lidmaatschap op te zeggen.

Reageer