tommaso79 / Shutterstock

tommaso79 / Shutterstock

Het is weer zover: je hebt weer last van mensen met hooikoorts

De lente is aangebroken, de zomertijd is ingegaan en er hangen weer pollen in de lucht. Dat kan maar één ding betekenen: je hebt de komende tijd weer flink last van mensen met hooikoorts.

Het hooikoortsseizoen is een uiterst hinderlijke periode voor mensen uit de directe omgeving van hooikoortspatiënten. “Je loopt vijf minuten buiten en het is al niet meer te doen”, vertelt Jeffrey uit Heeze. “Je kunt nauwelijks meer normaal focussen en functioneren als je in de buurt bent van iemand die vaker niest dan ademhaalt. Echt strontvervelend.”

Er zijn meerdere hulpmiddelen tegen hooikoortspatiënt-klachten, maar de werking scheelt per persoon. Waar de één zweert bij een ​​noise cancelling koptelefoon, heeft de ander meer baat bij het verbreken van de relatie met hooikoortspatiënten tussen maart en september. Er zijn ook artsen die het nog dichter bij de bron zoeken en claimen dat mensen met hooikoorts vooral zelf moeten beseffen dat hun omgeving meer last heeft van hen, dan zij van hooikoorts.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ze moeten van de overheid naar buiten, omdat ze gevaccineerd zijn en daardoor geen gevaar vormen voor honden.

In tegenstelling tot ongevaccineerden, die elke hond opeten die ze tegenkomen. Zit in hun ongevaccineerde natuur….