Pixel-Shot/shutterstock

Pixel-Shot/shutterstock

Vrouw uit Beverwijk eet chocolade op zodat ze er niet meer door verleid kan worden

Mariëtte Rensen heeft van een collega een dikke reep chocolade gekregen, net terwijl ze een beetje op de lijn probeert te letten. De 28-jarige Beverwijkse kent zichzelf goed genoeg om te weten dat de reep onweerstaanbaar voor haar is. Om te voorkomen dat ze erdoor verleid wordt, heeft ze ‘m meteen opgegeten.

“Ik weet precies hoe dat gaat”, zegt Mariëtte. “Als die reep in de snoepla ligt, kan ik nergens anders aan denken. Uiteindelijk gun ik mezelf vroeg of laat één klein stukje, maar dat worden er altijd meer. Ik moest wel iets bedenken om dat te voorkomen.” De oplossing bleek simpel. “Het was erg lekker en die reep is weg. Win-win.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *