Robert Hoetink / Shutterstock

Man die voor de zevende keer deze week preventief gefouilleerd is voelt zich erg veilig

Een Rotterdamse man die voor de zevende keer deze week preventief gefouilleerd wordt voelt zich erg veilig. Dat zegt de man terwijl de politie hem staande houdt. “Het is fijn om te weten dat de politie zo druk bezig is met de veiligheid op straat”, zegt de Marokkaans-Nederlandse man, terwijl hij in zijn auto zit.

“Als ze mij al zeven keer aanhouden, moet je nagaan hoe vaak ze andere mensen dan wel niet staande houden om te zien wat er aan de hand is.” Hij steekt een hand op naar de politie. “Ik voel mij veilig door jullie handelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat? Zit je mij nou te beledigen? Terwijl ik alleen maar het FVD gedachtengoed promoot. Ik ben heus geen racist. Ik vind wel dat [Inhoud door de moderator verwijderd in overleg met de Raad van Kerken, GGZ Amsterdam-Amstelland, de VN en de NSB]

gravatar

Getverderrie, lui van het DLDT, slakken op zout leggen! Moest die smerige bezigheid zo nodig, net nu een medelander zich eindelijk eens een keer veilig voelt?