Wat ziet meesterstrateeg Poetin dat wij niet zien?

Marioepol tot het laatste gebouw platbombarderen, het Westen verenigen tegen Rusland, ervoor zorgen dat het Oekraïense leger onbeperkte militaire middelen aangeleverd krijgt: het zal ongetwijfeld allemaal onderdeel zijn van de meesterstrategie van Vladimir Poetin, maar we zien het nog niet helemaal. Hoe kunnen wij zien wat meesterstrateeg Poetin ziet?

“Je moet bedenken dat Poetin, met zijn strategisch meesterbrein, zestien zetten vooruit denkt”, zegt militair expert Giorgio Analytico. “Als een Russisch slagschip tot zinken wordt gebracht, is dat juist de bedoeling van Poetin. Als Oekraïne meer tanks heeft dan aan het begin van de oorlog omdat ze die van de Russen hebben ingenomen, dan is dat onderdeel van Poetins strategie. Dat de hele wereld Zelensky nu ziet voor de heldhaftige leider die hij is, het hoort erbij! Juist dat niemand grip lijkt te kunnen krijgen op zijn strategie, maakt het plan van Poetin zo ijzersterk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *