Pro Shots / Marcel van Dorst

Pro Shots / Marcel van Dorst

Ronald de Boer ambassadeur EK-bid Rusland

Gisteren werd duidelijk dat Rusland graag het EK voetbal in 2028 of 2032 wil organiseren. Nu wordt bekend dat het land een eerste ambassadeur heeft gevonden voor de EK-bids: Ronald de Boer. “Op het gebied van normen en waarden denk ik dat het een uitstekende match is”, vertelt Alexander Dyukov, president van de Russische voetbalbond. “Ronald weet hoe hij zo’n toernooi positief voor het voetlicht kan brengen.”

De Boer zelf reageert verheugd op het ambassadeurschap: “Ik doe dit omdat ik een goed gevoel heb bij Rusland”, zegt hij. “Er wonen een hoop leuke mensen, de infrastructuur is prima en de stadions zien er goed uit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dan word ik wel bondscoach. Dat mijn spelopvatting staat voor gaapverwekkend voetbal is een pré: zo sussen we de Russen in slaap. En in Nederland zal er toch geen hond naar kijken.

Reageer