Rusland ernstig bedreigd door uitbreiding bondgenootschap dat confrontatie aantoonbaar mijdt

Rusland ernstig bedreigd door uitbreiding bondgenootschap dat confrontatie aantoonbaar mijdt

Poetin: ‘Ik ben geen oorlogsmisdadiger, maar een speciale operatie-misdadiger’

Vladimir Poetin heeft met duidelijke woorden afstand genomen van de beschuldigingen van de Amerikaanse president Joe Biden, dat hij een oorlogsmisdadiger zou zijn.

“Te schandalig voor woorden”, zegt Poetin verontwaardigd. “Ik ben geen oorlogsmisdadiger, ik ben een speciale operatie-misdadiger. De duizenden burgers die door mijn troepen worden gedood, zijn geen slachtoffers van oorlog, maar slachtoffers van de speciale operaties die ik uitvoer.”

Biden mag blij zijn dat hij de term 'oorlog' in Rusland niet heeft gebruikt. “Anders zou hij nu al in hechtenis zitten”, aldus de Russische president.

Poetin waarschuwde de Verenigde Staten nog voor verdere provocaties. “Pas op! Elke nieuwe blunder vergroot het gevaar van een Derde Wereld Speciale Operatie.”

Dit artikel verscheen eerder op Der Postillion.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

‘t is ‘n Ras; poetin.
In gevecht met huizen omdat de molentjes op zijn.
In de ban van Spiderman, maar zonder diepte, omdat zijn ‘ogen’ te dicht bij elkaar staan.
Geen dienstplichtigen naar het front: Een wel héél omslachtige manier om uit de kast te komen.
Koppen kan leiden tot dementie, en het gehobbel van langdurig in het zadel zitten dan?

Reageer
gravatar

Immigratie als oorzaak van conflict.

Hoe verklaar je dit? Er worden miljoenen immigranten van buiten de EU binnen gelaten en hele gemeenschappen bij de AZC zijn in wanhoop. Dit wordt door de EU opgedrongen. Dit werd me persoonlijk ook verteld door rondtrekkende oorspronkelijke bewoners, bijvoorbeeld een vrouw en haar vader die karate kon, de vrouw op de vlucht voor haar man, een immigrant. Dan proberen er ineens een paar Polen via Wit-Rusland binnen te komen, en de president van Rusland, Poetin wordt er door de EU van beschuldigd ons er bewust mee op te zadelen door ze door te sturen. Poetin als oorzaak van massa-immigratie. De westerse media staan er vol van en gelijk komen er meer, en een blond meisje uit een grensdorpje staat met een bruin kindje met een volle broek poep in haar armen, het stadium voor dat van de rondtrekkende vrouw hierboven die uit dezelfde behulpzaamheid met een immigrant trouwde. Gelijk daarop wordt er een militair verbond gesloten tussen Rusland en Wit-Rusland en begint de troepenopbouw rond Oekraïne. De oorlog is begonnen. Zo zijn de meest liberale landen als Nederland het meest achterlijk geworden.

Waarom vertrek je niet als je zo’n kritiek hebt op dit land?

Reageer
gravatar

De EU heeft het migrantenprobleem goed opgelost: gelijk 3,5 miljoenen vluchtelingen erbij uit Oekraïne, waarvan het grootste deel weer uit het Midden-Oosten en Afrika die zich ermee vermengd heeft.