Studio Speld/Shutterstock.com

Balen: man kocht toevallig net een huis op een minder leefbaar wordende planeet

Een onhandige actie van de 32-jarige Bas uit Nijkerk: hij kocht toevallig net een huis op een minder leefbaar wordende planeet. Een vergissing, zo geeft hij nu toe. “Was ik er maar net een paar jaar eerder bij, dan had het er heel anders uitgezien”, legt Bas uit.

“Het is nu best zuur. Ik had nog overwogen een huis op een andere planeet te kopen, maar de hypotheekrente op de plek waar ik mijn huis zag was echt kneitergunstig. Maar ja, nu merk ik dat een brandende planeet killing is voor je rendement. Investeren blijft een gok, he, zelfs met vastgoed.”

Ondanks de tegenslag blijft Bas optimistisch: “Je kan denken: jammer dat deze planeet niet meer leefbaar is, maar je kan ook denken: hoe meer huizen er onder water staan, hoe groter de vraag naar huizen is.”

Wonen is meer dan alleen je hypotheek. Start met het verduurzamen van je woning. Voor jezelf en voor de wereld. Heeft jouw huis energielabel A? Grote kans dat je bij Vista Hypotheken profiteert van Energielabel-A rentekorting. Ontdek hier hoe jij jouw woning kan verduurzamen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *