Instagram introduceert stories met zwarte cirkel voor slechte vrienden

Instagram introduceert stories met zwarte cirkel voor slechte vrienden

Instagram introduceert stories met zwarte cirkel voor slechte vrienden

Instagram introduceert vandaag een nieuwe functie voor stories. Gebruikers kunnen er voortaan voor kiezen om deze alleen te tonen aan ‘slechte vrienden’. Goede of neutrale vrienden zien de berichten dan niet. De slechte vriend herkent de story aan de zwarte cirkel om de profielfoto.

Instagrammer Elise (28) is enthousiast over de nieuwe functionaliteit. “Kan ik eindelijk mijn vriendinnen die een kind hebben gekregen en pas na weken op mijn berichten reageren duidelijk maken hoe ik over ze denk, zonder het te hoeven zeggen. Of die mensen die van de aardbodem verdwenen lijken als ze een nieuwe relatie hebben.” Toch zijn sommige gebruikers kritisch. Max (31): “Op deze manier zo’n heftige boodschap brengen, kan ertoe leiden dat je zelf in je tijdlijn ook meer zwarte cirkels te zien krijgt.”

De kop boven dit artikel is ingestuurd door een Vage Kennis. Vage Kennissen maken elke maand kans op plaatsing van hun eigen stuk op De Speld. Ook kans maken? Word nu Vage Kennis en ontvang een Speld-item als welkomstcadeau.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Store is een Engels en/of Amerikaans woord voor opslagplaats of winkel (met een opslagplaats vermoed ik). Dus stories zijn opslagplaatsen of winkels.
Logisch toch.