Shutterstock Right Hemisphere Design

Tip: het is binnenkort goedkoper om in diesel te frituren

Een handige tip voor mensen die op zijn tijd graag een snackie bereiden: het is binnenkort goedkoper om in diesel te frituren. Dit komt omdat er binnen een paar weken een tekort aan zonnebloemolie zal zijn. De eerste schappen in supermarkten zijn zelfs al uitverkocht.“

Veel mensen wisten het nog niet, maar een frituur draait ook makkelijk op diesel”, zegt Martin, die sinds twee weken met diesel ‘kookt’. “Het frituren in diesel heeft een aantal voordelen. Ten eerste ben je af van de gore frituurlucht die een lange tijd blijft hangen in je huiskamer en kleren. En daarnaast is diesel veelzijdig, je kan het ook gebruiken om je koekjes mee te bakken, maar ook als dressing voor in je salade.”

Mensen die sowieso al hielden van de geur van ‘benzine’ zijn extra blij om dit binnenkort ook te proeven in hun friet en snacks. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *