NOS

NOS

RIVM presenteert schouderophalend laatste coronacijfers

Het RIVM heeft vandaag met gepaste desinteresse de laatste coronacijfers bekendgemaakt. RIVM-directeur Jaap van Dissel licht de cijfers toe: “De cijfers gaan weer omhoog door wintersport en carnaval, maar ach.”

Van Dissel: “Als we kijken naar de toename van de opgenomen patiënten in het ziekenhuis denk ik: lekker boeiend. Hier is nog een grafiekje dat je vluchtig kan scannen. Toedeledoki.”

Het RIVM benadrukt dat we de boel gewoon lekker moeten laten lopen. Mensen hebben betere dingen te doen. In de persverklaring staat dat de situatie niet ernstig is: “Nou ja misschien ook wel? Nee niet. Nou ja laat maar.”

Wanneer is volgens jou de winter echt voorbij?
Zie resultaten


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *