Shutterstock BIGANDT.COM / Dutchman Photography

Shutterstock BIGANDT.COM / Dutchman Photography

Koningshuis gaat uit solidariteit in Lech alleen van blauwe en gele pistes

Een indrukwekkende steunbetuiging van het koningshuis. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn vanmiddag aangekomen in Lech, en gaan uit solidariteit met Oekraïne deze week alleen van de blauwe en gele pistes.

“De situatie in Oekraïne kunnen wij als Nederlands koningshuis niet negeren”, zegt koning Willem-Alexander in zijn skipak. “We hebben daarom speciaal gele pistes aan laten leggen. Zeker na die wintersportfoto van ons met Poetin, is het belangrijk dat we nu een keihard statement maken en even heel duidelijk maken: wij gaan alléén van de blauwe en gele pistes.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *