Shutterstock/ Roman Samborskyi

Shutterstock/ Roman Samborskyi

Op het controversiële jus-kanaal van oom Theo gaat het uitsluitend over vleessaus

Op het controversiële jus-kanaal van oom Theo vertelt hij uitsluitend over vlees-jus. “Ze willen niet dat ik de jus deel, maar dat doe ik gewoon wel”, zegt Theo tegen zijn duizenden volgers.

“Welkom terug bij een nieuwe jus-video”, begint oom Theo zijn jongste video. “Zoals jullie weten willen de vegetariërs niet dat ik deze video’s maak, maar we weten allemaal wat ik in mijn vorige video heb gezegd over jus: plantaardig kan nooit de basis zijn, het begint bij het dier. Boter, schenkel. Daar gaat deze video ook over.”

Theo denkt dat mensen niet willen dat hij zijn waarheid over jus deelt, omdat het ‘te dicht bij de waarheid komt’. “Machtige vegetariërs willen mij de mond snoeren”, legt Theo uit. “Maar dat laat ik niet gebeuren. Daarom kijken mensen naar mijn jus-verhalen. Dus ja, zoals ik keer op keer heb gezegd: boter, merg en tijd en liefde en honger, dat zijn de ingrediënten voor goede jus. Leuk dat jullie kijken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *