Studio Speld / Google Maps

Mooi gebaar: honderden vliegtuigen tekenen ‘fight climate change’

Een prachtig symbolisch gebaar. De bemanning van honderden vliegtuigen hebben gisteren op bijzondere wijze aandacht gevraagd voor klimaatverandering. De toestellen tekenden met hun route ‘fight climate change’ in de lucht.

“Ontroerend en hoopvol”, noemt een bezoeker van internetdienst Flightradar24 de actie. “Een ijzersterk statement. Waartoe je wel niet in staat bent als je samenwerkt.”

Dit artikel staat in ons allernieuwste boek: 2022 – Een Ander Jaar. Bestel vandaag nog het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2022. Inclusief vele nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord van iemand die beweert dat hij onze minister van Landbouw is geweest, een dubbele pagina om in te huilen en een klein voorraadje gas voor tijdens deze lange winter. Nu voor slechts 18,50 in onze webshop.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *