Shutterstock / Robert Way

Inmiddels kunnen we toch wel stellen dat dat hele gedoe met dat virus in China een storm in een glas water is geweest


Weten jullie nog? December 2019, onheilspellende verhalen over een mysterieus virus in China. Alles stond op zijn kop, iedereen in rep en roer. Maar inmiddels kunnen we toch wel stellen dat dat allemaal een storm in een glas water is geweest.

Al dat moord en brand schreeuwen uit die tijd is met de kennis van nu ook een leermoment. Al die paniek om niks is maar weer eens een teken dat we moeten leren om ook eens tot tien te tellen. We zijn inmiddels twee jaar verder, en er is werkelijk niks aan het handje. Ergens ook wel grappig natuurlijk. Dat we ooit echt hebben gedacht dat een onbekend virus de hele wereld jarenlang in zijn greep zou houden, haha. Nouja, wij hebben natuurlijk nooit echt meegedaan aan die hetze. Laat ons maar lekker ons leventje lijden. Wat dus nog steeds gewoon kan. Een virus uit China dat ons mooie landje zou bedreigen, haha, laat ons niet lachen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *