Studio Speld - Pro Shots / Erwin Spek

Studio Speld - Pro Shots / Erwin Spek

Scheidsrechter gaat met spuitbus grenzen aangeven bij Ajax

Ajax laat zien dat het de klachten omtrent het grensoverschrijdend gedrag en de haantjescultuur binnen de club serieus neemt. Vandaag gaat het op de burelen een scheidsrechter inzetten die met zijn spuitbus de grenzen gaat aangeven.

“Soms heb je gewoon zelf niet door dat je te ver gaat”, vertelt Edwin van der Sar. “Het is dan prettig om bij een RvC-vergadering er iemand bij te hebben die een streep kan trekken en kan zeggen: tot hier en niet verder.”

Dat de inzet van de scheidsrechter effect sorteert, werd vandaag al duidelijk. De arbiter heeft al twee keer naar de spuitbus moeten grijpen. Ajax is dan ook voorzichtig positief over het experiment. Schoonmakers klagen echter dat het spul moeilijk uit het tapijt te krijgen is.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *