George Rudy / Shutterstock

George Rudy / Shutterstock

Romantisch: man geeft vriendin 100 rode vlaggetjes

Het is Valentijnsdag, de meest romantische dag van het jaar. Daarom geeft Wesley zijn vriendin Camilla 100 rode vlaggetjes cadeau.

“Lieve schat, we zijn nu drie jaar samen. Daarom hier een kleinigheidje: Laten we afscheid nemen van al onze vrienden en ons samen in huis opsluiten, alsjeblieft niet in mijn nachtkastje kijken, en als ik heftig naar drank ruik komt dat door jou, mijn drie exen zijn knettergek, soms wordt het gewoon zwart voor m’n ogen maar daar kan ik niks aan doen en het ligt sowieso niet aan jou, je moet toch respect hebben voor het feit dat Lil’ Kleine ondanks zoveel tegenslag wel gewoon een mooie carrière opbouwt, mag ik geld van je lenen om een NFT te kopen, kan jij even betalen, moet je je zus niet wat minder zien, ik vind je niet te dik maar je zou best wat minder kunnen eten, Elon Musk is echt fucking nice he?, wow, check haar, zij is echt lekker, jij hoort bij mij, die vriendinnen van jou zijn echt kutwijven he, je mag ook nergens meer grappen over maken, het gaat me er niet om dat de aarde plat is, maar om het feit dat je het niet mag denken, ik heb je toch gezegd dat ik de nieuwe FIFA wilde?, ik denk regelmatig aan Miranda maar dat is niet erg want ik hou van jou baby, Miranda was erg goed in bed, jij bent van mij. Als jij mij verlaat ga ik toch bij jou blijven. Jij gaat mij nooit meer verlaten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *