Youtube / Ladies of Soul

Youtube / Ladies of Soul

Glennis Grace brengt hitalbum uit over supermarktgevecht in Jumbo

‘Supermarkt Stories’

Glennis Grace heeft een hitalbum uitgebracht over haar supermarktgevecht in de Jumbo in Amsterdam. In het album ‘Supermarkt Stories’ doet de zangeres een boekje open over haar gevecht met een vulploegmedewerker. 

“Jumbo-filiaal vol met appelmoespotscherven, nu in de cel”, zingt de zangeres. “Ik vraag je: weet je zeker, is het over? Het liefst kom ik hier vaker boodschappen doen.” Opvallend is dat ze ontkent geweld te hebben gebruikt: “Niet fysiek maar mentaal was ik een marteling. Ik ben de vierde in de rij, ik wil de manager zien.”

Het album staat inmiddels op nummer 1 in de hitlijsten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *