kzww / Shutterstock

kzww / Shutterstock

Rusland mag Oekraïne enkel binnenvallen onder neutrale vlag ROC

De NAVO heeft een duidelijke eis gesteld nu de situatie aan de Russisch-Oekraïense grens dreigt te escaleren. Troepen uit Rusland mogen Oekraïne enkel binnenvallen als zij niet voor het land zelf uitkomen.

Russische troepen die Oekraïne binnenvallen zullen streng worden gecontroleerd en hun overwinningen zullen niet meetellen voor Rusland. De NAVO heeft bepaald dat de soldaten voor deze gelegenheid door het Russisch Olympisch Comité afgevaardigd worden en dus niet door het land zelf.

Pas na de invasie van Oekraïne wordt gekeken of en wanneer Rusland weer mee mag doen. Mogelijk moeten zij ook bij volgende invasies nog onder de neutrale vlag van het ROC strijden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De foto heeft niets te maken met een mogelijke vriendschappelijke visite aan de Oekraïne door honderdduizend pacifistische defensiemedewerkers van mij.

Dit is een foto van de Olympische ski-onderdeel: military met geschouderde ski”s. Wij zijn als vanouds favoriet.

Reageer
gravatar

Dit artikel is zo zwaar overtrokken, dat het niet leuk meer is. Er zijn zoveel aspecten aan de naderende oorlog, waarover schertsend kan worden geschreven, dat dit artikel als een misser kan worden beschouwd..

Bas, probeer het eens met echt interessante feiten over het conflict.

Reageer
gravatar

Eindelijk! Er is een geweldige manier om vanuit uw huis online te werken met uw computer en tegelijkertijd geld te verdienen… Alleen basiskennis van internet en een snelle internetverbinding… Verdien maar liefst $ 30000 per week… http:/ /www.pays11.com