Pro Shots / Mischa Keemink

Vrouw die alles thuis laat bezorgen merkt niets van ‘dark stores’ in haar wijk

Amsterdam staat voorlopig geen nieuwe ‘dark stores’ voor flitsbezorgdiensten meer toe. De afgeplakte magazijnen middenin woonwijken gaan namelijk ten kosten van de leefbaarheid. De 27-jarige Kim, die iedere dag haar boodschappen naar haar voordeur laat bezorgen, merkt daar echter helemaal niets van.

“Ik begrijp de ophef niet”, zegt de jonge Amsterdammer. Om de hoek van haar huis zit een darkstore van Getir, waarvan ze iedere dag haar boodschappen naar haar voordeur laat bezorgen. “Persoonlijk heb ik helemaal geen last van die overlast en gebrek aan sfeer in de wijk, en ik kijk toch regelmatig naar buiten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik begrijp werkelijk niet waarom een bericht over een zowel letterlijk als figuurlijk kortzichtige vrouw alleen geschikt zou zijn voor vage kennissen.

Het jammer voor jou, Matthijs, maar het reglement staat niet toe om artikelen dit niet beschikbaar zijn voor alle lezers te waarderen.

Reageer