Van der Poel: ‘Nederlandse medailles afkomstig uit Chinees lab’

Je kunt er nauwelijks omheen: de Nederlandse medailles die je om de oren vliegen. Ze lijken opeens overal te zijn. Schaatser Nils van der Poel heeft zo zijn bedenkingen bij al het Hollandse eremetaal, hij is ervan overtuigd dat de medailles afkomstig zijn uit een Chinees lab.

Van der Poel: “Er staat hier een lab pal naast het schaatsstadion, en opeens zijn er allemaal Nederlandse medailles hier. Toeval? Ik denk het niet. Ik denk dat dit het grootste schandaal is uit de geschiedenis van de Olympische Spelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

We moeten hiervoor toch echt bij de ongevaccineerden zijn. Zij zijn de hondenvleeseters!

Zag vandaag ook weer iemand die andermans labrador ontvoerde in een busje, en niemand die hier wat aan doet!

Reageer
gravatar

Jakkes, vleermuizenragout. Ik eet dat eigenlijk nooit als ik er weer eens een partij medailles kom ophalen. Ik laaf mij liever aan een goed doorbraden Chinese naakthond, mits decent gekleed, anders krijg je geheid opmerkingen.