Pro Shots / SIPA USA

Pro Shots / SIPA USA

Ireen Wüst: ‘Deze gouden medaille is me het meest waard als je kijkt naar de inflatie sinds 2018’

Een emotionele Ireen Wüst doet een mooie onthulling tegen NOS-verslaggever Bert Maalderink na haar zesde goud op de Olympische Spelen: "Deze gouden medaille is me het meest waard als je kijkt naar de inflatie sinds 2018".

Wüst begint te rekenen: "Tijdens de spelen van PyeongChang in 2018 zat de inflatie nog op 1,96 %, maar vier jaar later hebben we te maken met een inflatie van 7,6%. Bizarre cijfers". Wüst kan haar schaatsen met een gerust hart aan de wilgen hangen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een teleurstelling voor Ireen als ze thuis komt en ontdekt dat er maar twee lezers – waarvan één nepperd die die brutaalweg Wüsts naam misbruikt – hebben gereageerd op dit bericht, dat ook nog eens haar beschuldigt van geldzucht en schaatsen aan treurige wilgen hangen!

Reageer
gravatar

Aan de wilgen hangen? Welnee. Deze sport vinden ze nergens ter wereld leuk. En deze afstand al helemaal niet. Kijk: ik ben nu 35. Ik kan nog op 8 Olympische Spelen titels pakken tot m’n pensioen.

Reageer
gravatar

Jasper, een gouden medaille heeft sl*cht een dun laagje goud (6 %) op een zilveren basis.

in plaats van jouw onjuiste bericht, zou je er beter aan hebben gedaan om te schrijven over de overheidsbeloning van € 30.000 die Ireen krijgt voor de titel, waarvan de fiscus de helft opeist.

Jasper, voor deze misser kan ik natuurlijk mijn peperdure puur gouden sterren niet aan jou uitreiken.

Reageer