Pro Shots / SIPA USA

Pro Shots / SIPA USA

Ireen Wüst: ‘Deze gouden medaille is me het meest waard als je kijkt naar de inflatie sinds 2018’

Een emotionele Ireen Wüst doet een mooie onthulling tegen NOS-verslaggever Bert Maalderink na haar zesde goud op de Olympische Spelen: "Deze gouden medaille is me het meest waard als je kijkt naar de inflatie sinds 2018".

Wüst begint te rekenen: "Tijdens de spelen van PyeongChang in 2018 zat de inflatie nog op 1,96 %, maar vier jaar later hebben we te maken met een inflatie van 7,6%. Bizarre cijfers". Wüst kan haar schaatsen met een gerust hart aan de wilgen hangen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Jasper, een gouden medaille heeft sl*cht een dun laagje goud (6 %) op een zilveren basis.

in plaats van jouw onjuiste bericht, zou je er beter aan hebben gedaan om te schrijven over de overheidsbeloning van € 30.000 die Ireen krijgt voor de titel, waarvan de fiscus de helft opeist.

Jasper, voor deze misser kan ik natuurlijk mijn peperdure puur gouden sterren niet aan jou uitreiken.

• Reageer
gravatar

Aan de wilgen hangen? Welnee. Deze sport vinden ze nergens ter wereld leuk. En deze afstand al helemaal niet. Kijk: ik ben nu 35. Ik kan nog op 8 Olympische Spelen titels pakken tot m’n pensioen.

• Reageer
gravatar

Wat een teleurstelling voor Ireen als ze thuis komt en ontdekt dat er maar twee lezers – waarvan één nepperd die die brutaalweg Wüsts naam misbruikt – hebben gereageerd op dit bericht, dat ook nog eens haar beschuldigt van geldzucht en schaatsen aan treurige wilgen hangen!

• Reageer