Pro Shots / Marcel van Dorst

Pro Shots / Marcel van Dorst

Schmidt tegen Mvogo: ‘Geef die schaal maar meteen aan Ajax’

PSV-trainer Roger Schmidt is na het verloren Eredivisietreffen met AZ (1-2) flink tekeer gegaan tegen zijn doelman. Daags na de wedstrijd komen steeds meer verhalen naar buiten over de woedeuitbarsting. In de kleedkamer schreeuwde de trainer zijn keeper toe de kampioensschaal 'direct aan Ajax te geven'.

Mvogo bevestigt de verhalen en laat weten verrast te zijn geweest door de opdracht: "Ik heb de betreffende kampioensschaal helemaal niet in mijn bezit, dus ik weet niet precies wat ik hiermee aan moet. Bovendien, de enige schalen die ik thuis had staan, heb ik uit mijn handen laten glippen. Die zijn allemaal stuk. Vraag maar aan mijn vrouw Yvonne."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vind dat boven alle foto’s van Ajax “gesponsord” moet komen te staan, dan kan het bericht meteen overslaan. Dat heeft ook als voordeel dat ik die irritante reacties van die voetbalhaatster niet meer zie.

gravatar

Ik moest van mijn vriend naar voetbal op de televisie kijken. Dat ging behoorlijk vervelen.

Ik heb onlangs na een jaar of tien van die smeerlap afscheid genomen. Niet vanwege dat gevoetbal op de buis, maar omdat hij stiekem plaatjes van zijn geslachtsorgaan naar jonge vrouwen stuurde.
Ik kreeg voortdurend telefoontjes van vrouwen die zijn orgaan in levende lijve wilde bewonderen. Dat vond ik toch echt te ver gaan.