NOS

NOS

Oneerlijk: schaatsstadions blijven leeg terwijl Oeigoerse kampen tot de nok vol zitten

Oneerlijk: de schaatsstadions in Peking blijven nagenoeg leeg terwijl Oeigoerse kampen tot de nok vol zitten. Schaatsfans zijn het er unaniem over eens dat dit riekt naar een Chinese voorkeursbehandeling.

“Dit is niet meer uit te leggen”, aldus een gepikeerde perschef van TeamNL. “Wij zitten hier om een gouden plak te strijden voor honderden lege stoelen, terwijl het in de Oeigoerse kampen blijkbaar allemaal wel kan. Die tikken gewoon de 100% capaciteit aan, als het niet meer is.”

De perschef benadrukt dat hij het niet wil verpesten voor de Oeigoeren, maar dat het vooral onnodig is dat olympische schaatsers slachtoffers zijn van een scheef beleid.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De leugenaars van de wereldpers willen niet weten dat al onze geliefde Oeigoerse inwoners van onze luxueuze vakantieparken van onze Olympische Spelen meegenieten door middel van het televisietoestelletje, dat speciaal daarvoor aan hen tijdelijk wordt uitgeleend door het Centraal Comité.

Reageer
gravatar

Wat een onzin! weet je….. deze streepjes code moeten de tegenstanders hebben om te score! En daar moeten jullie weer mee score… echt verwarrend…🥴

Reageer
gravatar

De deugneuzen van de Speld hebben weer wat gevonden hoor! De Oeigoeren. De Marokkanen van China, zeg maar. Niemand die zich dat ene reet interesseert, maar daar gaat het niet om als je woke bent. Het gaat erom dat je altijd, heel wijsneuzerig wat te zeiken hebt.

Reageer
gravatar

Toch vreemd dat die fundamentalisten in Iran, Afghanistan en andere relifreak-staten aan het handje van China lopen en hun moslim broeders laten stikken.